You are here
Home > gaydate > Ik zoek een gay man

Ik zoek een gay man

gaydate

Op zoek naar een gay relatie

gaydate

Hallo heren. Na jarenlang single te zijn geweest en vooral onzeker geweest te zijn over mijn lijf heb ik besloten om mijzelf in te schrijven op deze website. Ik hoop heel erg op het vinden van een leuke knappe vent! Uiterlijk vind ik niet zo belangrijk. Ik vind het veel voornamer om samen leuke dingen te kunnen doen en een leuk leventje op te bouwen. Ik ben altijd wel in voor een lolletje en vind het leuk om heerlijk aan het strand te wandelen en te koken. Ik moet zeggen dat koken inderdaad mijn grootste passie is. Vele avondjes met vrienden zijn dan ook aan de orde. Wie weet vind ik hier een man die ik eens kan verrassen met mijn kookkunsten!


gaydate, gay, homodate, homo, man zoekt man, gayboy, homo ontmoeting

Share
Top
SLUIT
CLOSE